• Nieuws

Nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Geplaatst op 06 juni 2018

Gevel logo

Wilt u ook op de hoogte blijven zodat u nooit meer een tentoonstelling of activiteit mist in Japanmuseum SieboldHuis? Dan kunt u zich nu inschrijven voor de nieuwsbrief. De Japanmuseum SieboldHuis nieuwsbrief komt eens per maand uit en houd u op de hoogte van alle tentoonstellingen, nieuws en activiteiten van het museum. In elke nieuwsbrief zit een link waarmee u uw gegevens kunt wijzigen of afmelden.

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief via onderstaande knop. Daarna ontvangt u deze maandelijks en blijft u op de hoogte van onze tentoonstellingen, nieuws en activiteiten.

Sinds 25 mei 2018 is in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Deze wet heeft als doel uw persoonsgegevens beter te beschermen. Het systeem waarmee wij de nieuwsbrief versturen voldoet aan de nieuwe wetgeving en uiteraard delen wij uw gegevens niet met derden.

In elke nieuwsbrief staat een link waarmee u uw gegevens altijd kunt wijzigen of afmelden. Klik daarvoor op de tekst 'Wijzig uw gegevens of meld u af' onderaan de nieuwsbrief in de grijze balk.