Zaalhuur

Voorgevel van onder

Japanmuseum SieboldHuis biedt een prachtige omgeving om uw feest of bedrijfsuitje te omlijsten. De intieme sfeer van de Panoramakamer creëert een unieke plek voor een receptie. Een arrangement met bezoek en rondleiding of lezing over de Siebold-collectie en de tijdelijke tentoonstelling behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk voor groepsarrangementen ook bij Arrangementen.

Panoramakamer

De grootste zaal van het monumentale SieboldHuis is de Panoramakamer. Deze zaal biedt een overzicht van de grote variatie aan Japanse voorwerpen die Philipp Franz von Siebold in de 19e eeuw heeft meegenomen uit Japan. Het plafond stamt zelfs uit de 18e eeuw. Deze unieke omgeving is uitermate geschikt voor (staande) recepties, presentaties, lezingen en symposia. Voor lezingen is plaats voor maximaal 50 personen, voor borrels maximaal 75 personen. De zaal kan voorzien worden van beamer, computer en geluidsapparatuur.

Gehele pand

Buiten openingstijden is het ook mogelijk losse ruimtes zoals de Europakamer, Japankamer of het gehele pand af te huren voor grote ontvangsten. Door onze ruime ervaring en flexibiliteit biedt Japanmuseum SieboldHuis ruimte voor vele mogelijkheden.

Tijdens reguliere openingstijden van het museum (dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur) kunnen beperkingen gelden voor de verschillende ruimtes. Op maandag zijn er meer mogelijkheden voor het huren van grotere delen van het pand. Voor culturele en Japan-gerelateerde instellingen kan tevens een korting van toepassing zijn.

Contact

Voor meer informatie vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen. Neem contact op met Sandra Bouhuis via info@sieboldhuis.org en tijdens kantooruren (10.00 - 17.00 uur) via telefoon: 071-512 5539.