• Activiteiten

Online lezing

Het SieboldHuis. Geschiedenis van de bouw en de bewoners

Dinsdag 20 april 2021, 13.00 - 13.30 uur

LZ Geschiedenis Siebold Huis

Het pand aan Rapenburg 19, waarin Japanmuseum SieboldHuis is gevestigd, kent een rijke historie. Arendie Herwig-Kempers vertelt hierover in de online lezing.

Het pand Rapenburg 19, waarin Japanmuseum SieboldHuis is gevestigd, kent een rijke historie. Eeuwen geleden is het pand ontstaan uit meerdere woonhuizen. Ook heeft het pand door de jaren heen een diversiteit aan interessante bewoners en eigenaren gehad. Arendie Herwig-Kempers heeft onderzoek gedaan naar dit historische pand en haar bewoners. In haar digitale lezing komen er interessante aspecten aan bod over de bouw, de diverse verbouwingen en de bewoners zelf.

Wilt u deelnemen? Meld u dan via onderstaande knop 'Aanmelden'.
Na registratie ontvangt u een deelname link, waarmee u via de browser op uw computer, tablet, laptop of smartphone de lezing kunt bekijken. U hoeft hiervoor geen speciale programma's te downloaden of te installeren. De deelname-link is een kwartier voor aanvang van de lezing actief.

Online lezing: 'Het SieboldHuis. Geschiedenis van de bouw en de bewoners'
Door:
Arendie Herwig-Kempers
Datum:
Dinsdag 20 april 2021, 13.00 – 13.30 uur
Kosten:
Gratis

De lezing is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt uiteraard op prijs gesteld. U kunt doneren via onderstaande knop 'Doneer hier'.