Online lezing

Een avondje stappen in Nagasaki

Dinsdag 13 juli 2021, 13:00 - 13:45 uur

Lezing Matthi 13 juni

Matthi Forrer vertelt over een feestelijke avond in Nagasaki aan de hand van een bijzondere schildering.

In de handelstijd is het zeven dagen per week hard werken op Deshima. Er is zelfs geen weekend vrij. Maar als heel Nagasaki zich in oktober in het Kunchi Festival stort, zoiets als 3 oktober bij ons, kunnen de Hollanders zich eens door de geisha van het beroemdste theehuis in Nagasaki in de watten laten leggen. Oud-conservator Rijksmuseum voor Volkenkunde, Matthi Forrer, licht in deze online lezing deze bijzondere schildering toe.

De lezing zal opgenomen worden, dus bij technische problemen kunt u de lezing op een later moment terugkijken. U kunt vragen stellen via de chat, die de spreker na afloop van de lezing zal beantwoorden.

Wilt u deelnemen?
Meld u dan aan via onderstaande knop 'Aanmelden'.
Na registratie ontvangt u een deelname link, waarmee u via de browser op uw computer, tablet, laptop of smartphone de lezing kunt bekijken. U hoeft hiervoor geen speciale programma's te downloaden of te installeren. De deelname-link is een kwartier voor aanvang van de lezing actief.

Online lezing: ‘Een avondje stappen in Nagasaki’
Door:
Matthi Forrer
Datum:
Dinsdag 13 juli 2021, 13.00 – 13.45 uur
Kosten:
Gratis

De lezing is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt uiteraard op prijs gesteld. U kunt doneren via onderstaande knop 'Doneer hier'.