Japanmarkt

Jm Banner

Vanwege de maatregelen die de overheid neemt in de strijd tegen het COVID-19 virus waren wij helaas genoodzaakt de Japanmarkt van 31 mei 2020 te annuleren.

Onder voorbehoud is de eerstvolgende Japanmarkt, (zoals altijd op Eerste Pinksterdag), zondag 23 mei 2021. Begin maart 2021 zullen wij u via de website informeren of de Japanmarkt 2021 door kan gaan.

Voor kraamhouders:

Vanaf 1 maart 2021 zullen wij u via de website informeren of de Japanmarkt dit jaar door kan gaan en hoe u zich dan kunt aanmelden.

Let op: Op de Japanmarkt worden alleen Japanse waren verkocht.

In 2000 bezocht de Keizer van Japan samen met zijn vrouw tijdens een staatsbezoek aan Nederland het SieboldHuis. Ter herinnering aan dit bezoek en zijn wandeltocht over het Rapenburg met koningin Beatrix organiseert Japanmuseum SieboldHuis jaarlijks de Japanmarkt.

Tijdens de markt maken de bezoekers kennis met alle facetten van de veelzijdige Japanse cultuur. Bekijk prenten, bonsaiboompjes, ikebana en de prachtigste kimono’s. Of raak geïnspireerd door de moderne Japanse cultuur met manga, anime en Cosplay. Beleef Japan in Leiden!

De volgende editie van de Japanmarkt zal onder voorbehoud plaatsvinden op 1e Pinksterdag, zondag 23 mei 2021

Aftermovie Japanmarkt 2019