Online lezing

Lezing Ogata Gekkō en zijn tijdgenoten

Donderdag 10 juni 2021 van 13:00 - 13:45 uur

Drieluik Gekko

Gastconservator Chris Uhlenbeck geeft een online lezing over de tijdelijke tentoonstelling 'Ogata Gekkō en zijn tijdgenoten’.

Tijdens deze lezing komt u meer te weten over de tot de verbeelding sprekende Japanse prenten, schilderingen en bijzondere boekjes in de tentoonstelling 'Ogata Gekkō en zijn tijdgenoten'. Ook zal dhr. Uhlenbeck toelichten waarom deze werken niet mogen ontbreken in de tentoonstelling.

De lezing zal opgenomen worden, dus bij technische problemen kunt u de lezing op een later moment terugkijken. U kunt vragen stellen via de chat, die de spreker na afloop van de lezing zal beantwoorden.

Wilt u deelnemen? Meld u dan aan via onderstaande knop 'Aanmelden'.
Na registratie ontvangt u een deelname link, waarmee u via de browser op uw computer, tablet, laptop of smartphone de lezing kunt bekijken. U hoeft hiervoor geen speciale programma's te downloaden of te installeren. De deelname-link is een kwartier voor aanvang van de lezing actief.

Online lezing: ‘Ogata Gekkō en zijn tijdgenoten’
Door:
Chris Uhlenbeck
Datum:
Donderdag 10 juni 2021, 13.00 – 13.45 uur
Kosten:
Gratis

De lezing is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt uiteraard op prijs gesteld. U kunt doneren via onderstaande knop 'Doneer hier'.