Workshop Japans boekbinden

Vriendenavond 2021

Woensdag 13 oktober 2021, 19.00 - 21.30 uur

Vriendenavond 2021

Jaarlijks organiseert Japanmuseum SieboldHuis voor haar Vrienden een exclusieve bijeenkomst. Tijdens deze gezellige avond maakt u kennis met het verhaal van Sakura en Japanse boekbinden.

Kinderboekenschrijfster en Japan liefhebber Annemarie Gevaerts presenteert tijdens deze Vriendenavond de kunst van het Japans boekbinden. Tijdens deze avond maakt u kennis met het verhaal van 'Sakura. Het geheim van de steen', tegelijkertijd leert u het eeuwenoude techniek van Japans boekbinden. Na afloop gaat u naar huis met een spannend zelf gebonden kinderboek.

Helaas, aanmelden is niet meer mogelijk. Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar voor deze workshop.
Let op: Deze workshop is alleen voor Vrienden van Japanmuseum SieboldHuis.

Programma Vriendenavond 2021

Tijd Programma
19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur Welkom door Kris Schiermeier
19.40 uur Inleiding Annemarie Gevaerts
20.00 - 21.00 uur Workshop boekbinden
21.00 - 21.30 uur Borrel en afsluiting

Aanmelden is niet meer mogelijk, de workshop is vol.

Vriend worden?
Voor €35,- wordt u Vriend van Japanmuseum SieboldHuis 2022. Als u zich nu aanmeldt en betaalt bent u zeker van een plek voor deze workshop en geniet u ook alvast van de Vriendenvoordelen in 2021.

De Vrienden van Japanmuseum SieboldHuis steunen met hun bijdrage het museum, bijvoorbeeld voor catalogi bij tijdelijke tentoonstellingen en extra aankleding van het museum. Daarnaast zijn ze een klankbord voor activiteiten en tentoonstellingen. Als dank voor hun bijdrage wordt deze feestelijke avond georganiseerd.
Ook Vriend worden? Klik hier