Warenmarkt

Japanmarkt 2020

Zondag 31 mei 2020, 12.00 - 17.00 uur

Jm20 Header Facebookevenement 1200X628Px 02

Zondag 31 mei vindt alweer de dertiende jaarlijkse Japanmarkt plaats. Ontdek het brede aanbod van Japanse waren, stil de lekkere trek op het Foodcourt en bezoek Japanmuseum SieboldHuis. Bijna het gehele Rapenburg zal weer in het teken staan van de Japanse cultuur.

Maak van 12.00 tot 17.00 uur kennis met alle facetten van de veelzijdige Japanse cultuur. Bekijk prenten, bonsaiboompjes, ikebana en de prachtigste kimono’s. Of raak geïnspireerd door de moderne Japanse cultuur met manga, anime en Cosplay. Beleef Japan in Leiden!

In 2000 bezocht de Keizer van Japan samen met zijn vrouw tijdens een staatsbezoek aan Nederland het SieboldHuis. Ter herinnering aan dit bezoek en zijn wandeltocht over het Rapenburg met koningin Beatrix organiseert Japanmuseum SieboldHuis de Japanmarkt.

Japanmarkt

Voor kraamhouders:


Als u wilt deelnemen aan de Japanmarkt kunt u een e-mail sturen aan japanmarkt@sieboldhuis.org.
De coördinator van de Japanmarkt start vanaf januari met de organisatie van de markt. Vanaf dat moment zullen de e-mails weer in behandeling genomen worden. In januari krijgen alle geïnteresseerden een uitnodiging om zich in te schrijven voor de Japanmarkt in 2020. Vervolgens maken we bekend wie mag deelnemen aan de markt. Aangezien er elk jaar weer meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, en we een zekere diversiteit willen waarborgen, zal er niet voor elke aanmelding plek zijn. Let op: Op de Japanmarkt worden alleen Japanse waren verkocht.

Japanmarkt 2020

Japanmuseum SieboldHuis | Japanmarkt 2020 Zondag 31 mei | 12:00 – 17:00 | Rapenburg en Groenhazengracht, Leiden

Toegang tot de markt is gratis, met uitzondering van musea. Hier gelden de vaste entreeprijzen.

Binnenkort volgt meer informatie over het programma

Sponsors Japanmarkt 2020

Sponsors Japanmarkt 2020

Verdere bijdragen van:
TONOS Care, Zirkzee Wonen en Slapen