Tentoonstelling

Japanmuseum SieboldHuis weer open!

Vanaf zaterdag 5 juni 2021

Vanaf zaterdag 5 juni openen wij de nieuwe tentoonstelling 'Ogata Gekkō en zijn tijdgenoten'. Ook is er naast de vaste collectie ook textielkunst van Windkracht 10 in de tuin van het museum en de Panoramakamer de resultaten van de Masterclass 'Heden en verleden, museum als inspiratiebron' te zien. Om uw bezoek zo veilig en comfortabel mogelijk te maken hebben wij verschillende maatregelen getroffen in het museum. Toegangskaarten voor uw museumbezoek zijn alleen online te reserveren.

In navolging van de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 is het museum gesloten tot en met 4 juni 2021. We hopen u vanaf 5 juni weer te kunnen ontvangen.
Tot die tijd kunt u online 'De bom. 75 jaar na Hiroshima en Nagasaki' bekijken en zijn er verschillende creatieve activiteiten voor thuis;

Vanaf 5 juni geldt: Een bezoek aan het museum is alleen mogelijk als u in het bezit bent van een online toegangskaart met inlooptijd. Alle bezoekers moeten vooraf een inlooptijd reserveren, ook als u een museumkaart, vriendenpas of andere kortingskaart heeft. De inlooptijden zorgen voor de spreiding van de bezoekers. Spontaan museumbezoek is helaas niet mogelijk. Het dragen van een mondkapje is verplicht in het museum. Het museum volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid en het bezoekersprotocol. Lees hier meer over de corona-regelgeving.

Gesloten tot en met 4 juni 2021:
Reeds bestelde kaarten voor deze periode kunt u retourneren via onze verkooppartner Global Ticket, u vindt de contactinformatie in uw bevestigingsmail.

Heeft u een vraag over uw bezoek? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan een mail aan info@sieboldhuis.org of bel 071-5125539.