Tentoonstelling

Museum gesloten

15 december 2020 tot en met 15 maart 2021

In navolging van de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 is het museum gesloten tot en met 15 maart 2021. We hopen u vanaf 16 maart weer te kunnen ontvangen.
Tot die tijd kunt u online 'De bom. 75 jaar na Hiroshima en Nagasaki' bekijken en zijn er verschillende creatieve activiteiten voor thuis;


Gesloten tot en met 15 maart 2020:

Reeds bestelde kaarten voor deze periode kunt u retourneren via onze verkooppartner Global Ticket, u vindt de contactinformatie in uw bevestigingsmail.

Vanaf 16 maart geldt: Een bezoek aan het museum is alleen mogelijk als u in het bezit bent van een online toegangskaart met inlooptijd. Alle bezoekers moeten vooraf een inlooptijd reserveren, ook als u een museumkaart, vriendenpas of andere kortingskaart heeft. De inlooptijden zorgen voor de spreiding van de bezoekers. Spontaan museumbezoek is helaas niet mogelijk. Het dragen van een mondkapje is verplicht in het museum. Het museum volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid en het bezoekersprotocol.

Heeft u een vraag over uw bezoek? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan een mail aan info@sieboldhuis.org of bel 071-5125539.