Toegangskaarten


Let u op het volgende

Kinderen tot 12 jaar hebben altijd gratis toegang. Houders van de volgende kaarten verkrijgen op vertoon van hun pas gratis toegang. Deze entreebewijzen zijn niet online te bestellen:

  • Museumkaart houders
  • Vrienden van Japanmuseum SieboldHuis
  • Leden ICOM
  • Studenten van Universiteit Leiden

De afhandeling van uw bestelling wordt uitgevoerd door Global Ticket, neem bij vragen of problemen met uw bestelling contact op met support@globalticket.nl.

Bestellen

Kies uw soort toegangsbewijs. Per categorie kunt u maximaal 20 kaartjes bestellen. Als u kiest voor een toegangsbewijs CJP/Student dient u uw CJP-of Studentenpas ook te tonen aan de kassa, naast de code van uw e-ticket.

Vul uw gegevens in. Om tot een snelle en juiste afwikkeling van uw bestelling te komen, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Deze informatie kunt u via dit scherm doorgeven. Na betaling sturen wij uw ticket naar uw e-mailadres. U kunt in deze stap ook aangeven of u uw e-tickets op mobiele telefoon of tablet wil ontvangen. Deze keuze is beschikbaar voor iOS (Passbook) of Android (Passwallet). Deze e-tickets hoeft u niet te printen om het museum te kunnen bezoeken.
Betalen. Voordat u overgaat tot betaling, vragen wij u uw bestelling en gegevens nogmaals goed te controleren. Wilt u uw gegevens wijzigen, ga dan een stap terug. Gebruik hiervoor de tabs boven aan de pagina. Als u op betalen klikt, wordt u automatisch doorgestuurd naar de betaalomgeving.

Als de betaling is bevestigd, ontvangt u van ons uw toegangsbewijs op uw e-mailadres. In de mail vindt u een Pdf-bestand van de e-ticket. Dit bestand print u uit en neemt u mee naar Japanmuseum SieboldHuis. U vind ook een ICS bestand om uw gekozen bezoekmoment automatisch toe te voegen aan uw digitale agenda. Als u heeft gekozen voor Passbook of Passwallet vindt u in de mail een link om uw toegangsbewijs toe te voegen aan de app.

Vragen over uw bezoek?

Voor vragen over uw bezoek of over het museum kunt u contact opnemen met info@sieboldhuis of bellen met 071-51 255 39

Vragen over uw bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling, neem dan contact op met support@globalticket.nl.