Online Lezing

Kachō-ga Test

Vrijdag 7 december 2018, 14.00 - 15.00 uur

Hens 001

De vijver bij de Benten-tempel in Shiba, Kawase Hasui (1883-1957), privécollectie

Ontdek de poëzie van de Japanse natuur in deze online lezing. Japanse prentkunstkenner en gastconservator van de tentoonstelling ‘Kachō-ga. De poëzie van de Japanse natuur’ Chris Uhlenbeck, zal u rondleiden over de tentoonstelling.

TEST TEST TEST TEST

Op vrijdag 7 december 2018 van 14:00 - 14:30 uur geeft gastconservator Chris Uhlenbeck een lezing over 'Ogata Gekkō en zijn tijdgenoten. De lezing zal online plaatsvinden via Microsoft Teams.

Tijdens deze online lezing komt u meer te weten over de tot de verbeelding sprekende Japanse prenten, schilderingen en bijzondere boekjes in de tentoonstelling 'Ogata Gekkō en zijn tijdgenoten'. Ook zal dhr. Uhlenbeck toelichten waarom deze werken niet mogen ontbreken in de tentoonstelling.

De lezing zal opgenomen worden, dus bij technische problemen kunt u de lezing op een later moment terug kijken. U kunt vragen stellen via de chat.

Wilt u deelnemen? Meld u dan via onderstaand formulier aan, dan zullen wij u één dag van te voren de deelname-link toesturen via de e-mail.

Datum: Vrijdag 7 december 2018, 14.00 – 14.30 uur
Kosten:
Gratis (excl. museumentree)
Deelname: Online via Microsoft Teams
Reserveren: Via onderstaande knop aanmelden

De lezing is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt uiteraard op prijs gesteld. U kunt doneren via onderstaande knop 'Doneer hier'.

Uw tickets bestellen via Global Ticket